24.5.10

BIBLIOTECA

La Pilar López Serra va venir a la nostra escola a presentar-nos el llibre "I van arrivar els romans". A la presentació van assistir els alunmes de 4t i 6è. Els alumnes que s'havien llegit el llibre a la hora de biblioteca van tenir moltes preguntes per fer-li a la autora. La qual va contestar amb molt de gust, agraint la participació del nostre alunmat.


El dia 2 d'abril va ser el dia internacional del llibre. L'escola va proposar als alumnes la participació de tots ells, oferint-nos el lloc on més els agradava llegir, la resenya d'un conte o bé un treball manual d'un conte que s'hagin llegit. Els treballs estan exposats a la biblioteca i es podien veure des del 23 d'abril. Des de la comissió de la biblioteca volem agrair la participació dels alumnes.


A fora a l'entrada de l'escola es va preparar una taula amb un recull de llibres que parlen de la llegenda de Sant Jordi. Una taula en la que diversos alumnes de l'escola van ajudar a la seva decoració d'elements apropiats.


L'escola va muntar dos parades de llibres per Sant Jordi. Una es va posar al passeig, davant de la porta de l'escola i l'altra a la plaça de l'església.


Els beneficis que es van treure han servit per la dotació de mes llibres a la biblioteca. L'escola vol donar les gràcies als pares i mares de l'escola així, com a tota la gent del poble que va participar.